DEMONSTRANTI u Novom Sadu uništili su prostorije Srpske napredne stranke i srpsku zastavu.

Bonaparta

28.07.2022. 20:46

Do kada će se više tolerisati bezobrazluk i izfrustriranost izkompleksiranih zgubidana? Šta Aida Ćorović ima sa GUP om Novog Sada. Vreme je da počne policija i tužilaštvo da dela. Sve to konačno smestiti 90 dana u Padinjak da ohlade svoje usijane glave bez mozga i pameti.

Dragan

28.07.2022. 21:21

Ko srpsku zastavu cepa, on je terorista. Demonstracije za politička i druga prava ok. Prvo mi imamo opciju za inicijativu i referendum, neka se bore tako, a ne tako što će cepati Srpsku zastavu.

Ljubica

28.07.2022. 21:50

Zbog čega je ovom divljaku dozvoljeno da skida srpsku zastavu, zar nije dovoljno da to rade u Hrvatskoj? Pohapsiti sve te koji su pravili materijalnu štetu, naterati ih da sve to sami čiste.To bi ja onda snimila i stavila na Instagram i sve ostale mreže, pošto vole da budu u centru pažnje i da se eksponiraju, imali bi priliku za to.

KOSTA

28.07.2022. 22:08

OVOGA MAGUPA STO SKIDE ZASTAVU ODMAH UHAPSITI ! ODMAH ! ZASTAVA NIJE NICIJA PRCIJA DA RADI SA NJE STA HOCE ! OBILJEZJE DRZAVE ! ODMAH PRIVESTI I NAJSTROZIJE KAZNITI NJEGA A I SVE ONE KOJI TO NAMJERAVAJU UBUDUCE ! ZIVELA SRBIJA !

Igor

28.07.2022. 22:10

За заставу смо крварили и ми и наши дедови! За то бих им дао по 6 месеци робије па да размишљају о томе да ли ће је следећи пут дирати!!!! Са вером у Бога и да се чува Отаџбина!!!!

ZAvram

28.07.2022. 23:00

Очекујем најтеже казне за ове вандале, тачније рећи, мрзитеље Србије. Превише маха је узела та разуларена банда. Једно је протестовати, а друго уништавати имовину, понижавати најсветлије знамење, српску заставу. Нешто ту није како треба. Или су затајили законодавци, или доносиоци правде. Нешто се није чуло да је било који батинаш, дивљак и вандал са претходних протеста (премлаћивање возача, затварање улица и друга бројна злодела), приведен правди. Ако неко зна, нека се огласи. Овакве појаве су за сваку осуду. Осећам као да је мени по лицу поливена боја, поцеоано моје лице...Државо, уразуми банду плаћеника!

BOGDAN

29.07.2022. 04:27

OBICNO ZASTAVE NE SKIDAJU DEMONSTRAMTI ,ZASTAVU SKIDAJU SAMO TERORISTI I STRANI PLACENICI,POHAPSITE HOSTAPLJERE STRANE PLACENIKE I DOMACE TERORISTE I SVI REDOM IZA RESETKE GDE JE NJIMA MESTO.

nsbg

29.07.2022. 06:36

GUP je los, ali to ne opravdava, osim ako ne lome svoje, u kom slucaju su prosto necivilizovani, nevaspitani sugradjani koji treba se vrate stalama, jer za kucu i selo odn grad. takva marva i nije...