VLADA NEĆE BITI ANTIRUSKA Vučić: Pritisaka će biti, ali mi donosimo odluke u skladu sa interesima našeg naroda

Novosti online

16. 07. 2022. u 08:53

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle dvodnevnih konsultacija sa parlamentarnim strankama, da se već sada može reći da postoji većina u Narodnoj skupštini.

ВЛАДА НЕЋЕ БИТИ АНТИРУСКА Вучић: Притисака ће бити, али ми доносимо одлуке у складу са интересима нашег народа

Foto Tanjug

- Posle dva dana konsultacija, već sada postoji nedvosmislena većina u Narodnoj skupštini Srbije. Verujem da će Vlada da bude srpska koja će da brine o interesima Srbije. Radiće mnogo na bržem priključivanju EU.  Kao što vidite, uvek imam istu politiku pred svima. Kada govorite istinu, uvek govorite isto. Vlada neće biti antiruska i čuvaće naša tradicionalna prijateljstva. Ono što Vlada nosi je teret samostalnosti odluka, bez pritisaka spolja. Vodićemo svoju politiku, politiku u kojoj ćemo odluke da donosimo sami. Pritisci će da postoje, ali mi moramo da donosimo odluke u skladu sa interesima našeg naroda.  Interes Srbije treba da bude ispred ličnog interesa - rekao je Vučić.

Podsetimo, kineska aviokompanija Hajnan erlajns jutros je, posle četiri godine, obnovila redovne direktne letove na relaciji od Pekinga do Beograda, a sletanju prvog aviona na aerodrom Nikola Tesla prisustvovao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

BONUS VIDEO:

VUČIĆ SE OBRATIO NAJBOLjIM STUDENTIMA: Država mora da računa na vas

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (49)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!