SNS ODGOVORILA NA LAŽI "NOVE S": Monstruozno i bolesno falsifikovanje reči predsednika Srbije

Novosti online

14. 07. 2022. u 20:04

PORTAL "Nove S" izokrenuo je izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Hrvatima i bosanskim muslimanima, a sada se o sramnoj izmišljoitini "Nove S" oglasila i SNS.

СНС ОДГОВОРИЛА НА ЛАЖИ НОВЕ С: Монструозно и болесно фалсификовање речи председника Србије

Foto: Printskrin TV Pink

Saopštenje SNS prenosimo u celosti: 

Danas prepodne izašla je vest u pojedinim medijima da je emisiju u kojoj je gostovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć gledalo, prema merenjima agencija koje se time bave, 1.346.153 građana Srbije.

Foto: Printskrin

Svi mi koji smo pratili obraćanje predsednika Vučića mogli smo da čujemo brojne informacije koje interesuju građane Srbije, a koje su od značaja za život svakoga od nas i za našu državu.

Danas poslepodne izašla je vest na portalu Nova.rs pod naslovom “Zašto ne volim Hrvate i Bošnjake, pripoveda Aleksandar Vučić”, autor nije potpisan. 

Da je reč o monstruoznoj i bolesnoj laži i da ovakva vest, posebno sam naslov, nema apsolutno nikakve veze sa istinom zna vrlo dobro pomenutih 1.346.153 građana koje je gledalo predsednika uživo, kao i mnogo veći broj ljudi koji su naknadno gledali snimak gostovanja. 

Svi mi čuli smo sve suprotno od onoga što danas laže tajkunska Nova.rs - predsednik Vučić više puta je naglasio koliko je važno da svi narodi na ovim prostorima žive pomirljivo i budu u dobrim odnosima, da ne smemo da mrzimo jedni druge zbog budućnosti naše dece, čak i bez obzira što su najbliži članovi naših porodica žrtve zločina pripadnika drugih nacija, kao što su žrtve zverstava i brojnih zločina bili članovi porodice Vučić.

Ovakvo skandalozno falsifikovanje reči predsednika Srbije naravno da nije slučajno, niti ima ikakve veze sa novinarstvom - ima za cilj upravo ono što građani Srbije odavno prepoznaju, da su uredništvo i vlasnici tajkunske Nove.rs bestidni lažovi. 

Jedino gore od toga što su lažovi je što sada željno iščekuju nove napade na predsednika Srbije od strane raznih političkih pojava, a koji će kao nekakav dokaz za te napade imati njihov naslov i njihovu laž. 

Svim zainteresovanim građanima stavljamo na uvid snimak gostovanja predsednika Vučića da sami vide kakvi su lažovi Nova.rs, a njima poručujemo - sram vas bilo! 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna