STALNI predstavnih BiH u UN Sven Alkalaj podneo je predlog rezolucije kojom zahteva da Ujedinjene nacije najstrože kažnjavaju negiranje navodnog genocida u Srebrenici, i izneo je niz drugih zahteva.

wolf30

21.06.2022. 13:05

Fakat je BIH sa tri narod. Uporno se srbi demonizuju i pritiskaju da nesto urade sto nece. Alkalaj je sam svoj predstavnik jer kao takav nema saglasnost tri naroda koji cine BIH za ovo sto radi. To bi znacilo da Alkalaja po logici i ne zanima BIH jer ovim papirom izdvaja srpski narod iz glasanja pa bi tako normalno bil da se ne buni kad Srbi naprave iskorak da Alkalaja iskljuce jer je vec on sam razbio tzv. jedinstvo tri naroda BIH. Zbogom pameti, nisam te ni imao.

Lady55

21.06.2022. 13:27

Sada bi mihajloviceva i brnabiceva trebalo da pripreme nacrt REZOLUCIJE UN KOJIMA SE OSUDJUJE VEL. BRITANIJA,FRANCUSKA, NEMACKA I BELGIJA ZA POCINJENI GENOCID U AFRICI, AMERICI I AZIJI... i to svaki TAKSATIVNO NAVEDEN i odmah uveden u skolske udzbenike...

Goran

21.06.2022. 14:01

Alakalaj je zaboravio da navede u tekstu koji je predložio da svako ko ne bude poštovao odluku biti će streljan. Za egzikuciju su spremne NATO trupe na čelu sa visokim predstavnikom u BiH. Aušvic, Jasenovac , Dahau, Babin Jar kao i desetine hiljada stratišta širom Evrope su kolateralna šteta mržnje koju ovaj jadnik promoviše, a sve u cilju stavljanja lanaca jednom narodu koji je nepokoran. Židovi su ubili 80000 Amorićana na čelu sa Mojsijem bez razlike ko je dijete ili starac. To im se vraća kroz istoriju. To je Alkalaj prečutao kao dobri Jevrejin. Slučajno ili ne maske padaju.

Nikola

21.06.2022. 14:29

Ako ovo prođe onda i nemci i hrvati i italijani i bugari i turci i amerikanci i japanci i albanci i francuzi i englezi ima još sigurno ko treba da bude genocidna država