NJEGOVO LIDERSTVO I MUDROST NEĆE BITI ZABORAVLJENI: Vulin uputio saučešće povodom smrti Kalife bin Zajeda el Nahjana

Novosti online

13. 05. 2022. u 17:59

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio je pismo saučešća potpredsedniku Vlade i ministru unutrašnjih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata šeiku Saifu bin Zajedu Al Nahjanu, povodom smrti njegovog brata, predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata i vladara Abu Dabija, šeika Kalife bin Zajeda bin Sultan Al Nahjana.

ЊЕГОВО ЛИДЕРСТВО И МУДРОСТ НЕЋЕ БИТИ ЗАБОРАВЉЕНИ: Вулин упутио саучешће поводом смрти Калифе бин Заједа ел Нахјана

Foto: Tanjug

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uputio je izraze dubokog saučešća i saosećanja sa porodicom NJegovog veličanstva, poručivši da mudrost, liderstvo i rezultati predanog rada šeika Kalifa nikada neće biti zaboravljeni.

- Liderstvo, mudrost i rezultati predanog rada Vašeg brata neće biti zaboravljeni i predstavljaju primer na koji danas može da se ugleda svaki državnik u svetu. Uveren sam da ćete Vi i Vaša braća, kao i druge vladajuće porodice nastaviti da sprovodite viziju Vašeg brata o daljoj modernizaciji Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali i o obezbeđivanju dobrobiti i blagostanja Vašeg naroda. Koristim ovu priliku i da ponovim posvećenost Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića negovanju istinskog prijateljstva i unapređenju partnerstva naša dva naroda - naveo je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u pismu saučešća.

BONUS VIDEO - GUŽVA U "KUĆI CVEĆA": Stotine ljudi čekalo u redu ispred Titovog mauzoleja

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA: Za nas je od suštinskog značaja prijateljstvo sa Mađarskom, moramo da se držimo zajedno