PODRIVANjEM Dejtonskog sporazuma, koji je 1995. godine doneo mir u Bosnu i Hercegovinu, političari iz Sarajeva sve češće unose nemire, preteći ukidanjem Republike Srpske, ali i izmenom entitetskog glasanja i uvođenjem pravila "jedan čovek, jedan glas".

Matija

03.05.2022. 09:43

Molba za urednike, povodom teksta o ukidanju Republike Stpske. Bakir prijeti i traži ukidanje i izmjene glasanja jedan covjek, jedan glas. Znam da ste dobri sa Tomom Kovačem koji je 1992. juna mjeseca poslao spisak muslimana iz Srbije i C. Gore koji su dosli da glasaju u Sarajevske opstine i glasali su za izlaz iz Jugoslavije. Niko tu laz ne spominje, oni su pomogli da muslimani budu brojniji . Mnogi od njih su dosli da ratuju kasnije i imali su desetine brigada u sarajevu. Itd. Tomo sve zna Pozdrav i hvala.

Rasa

03.05.2022. 10:01

I da smo mi Srbi,tj.Milosevic dao 22% dela RS i da je dao Brčko disktrit u zamenu za nista. Sada nam se vraca sto smo popustili,e neka nam. Od juce nema milimetar nazad samo napred i jos vise obaveza i nadleznosti da se prebaci. Ne samo Dejtona nego da se zrazi jos,upravljanje sumama ,vodama u FBIH,i tu da se ne stane.