MALI BALKANSKI HITLER SANJA KAKO DA POKORI SEVER: Ognjem i mačem hoće da skloni Srbe kako bi stvarao Veliku Albaniju

Novosti online

24. 04. 2022. u 21:48

MINISTAR spoljnih poslova rekao je danas da Aljbin Kurti i dalje sanja "o tome kako da ognjem i mačem pokori i osvoji sever Kosova i Metohije".

МАЛИ БАЛКАНСКИ ХИТЛЕР САЊА КАКО ДА ПОКОРИ СЕВЕР: Огњем и мачем хоће да склони Србе како би стварао Велику Албанију

Foto: Profimedia

- Dok Aleksandar Vučić vodi politiku koja osiguranje mira i stabilnosti postavlja ne samo kao nacionalni cilj Srbije, već gleda i značajno šire čuvajući čitav naš region, gradeći regionalne inicijative poput Otvorenog Balkana, gradeći auto-puteve i brze pruge, koje sve više povezuju prestonice regiona pokazujući spremnost da celom Zapadnom Balkanu pomaže onim čega na tržištu nedostaje, bilo da su to vakcine, respiratori ili pšenica i kukuruz, dotle mali balkanski Hitler, jedino sanja o tome kako ognjem i mačem da pokori i osvoji sever Kosova i Metohije, kako da Srbe skloni sa lica zemlje i kako da stvori tzv. Veliku Albaniju. Mali balkanski Hitler se ne bavi ničim drugim do Hitlerovim idejama, lažima i provokacijama i bilo bi dobro kada bi tu mogao da se zaustavi, ali kada je neko mali balkanski Hitler od njega ništa ne može da vas iznenadi - istakao je Selaković.

Premijer lažne države Aljbin Kurti danas je ponovo napao predsednika Aleksandra Vučića i Srbiju zbog činjenice da naše rukovodstvo nije uvelo sankcije Ruskoj Federaciji.

BONUS VIDEO: MALTRETIRAJU I ZASTRAŠUJU SRBE - Ovako specijalci Rosu vršljaju po Štrpcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KINESKI RAZARAČ: Ovo je jedna od najsmrtonosnijih interkontinentalnih raketa - do Amerike može stići za 20 minuta