VUČIĆ OTKRIVA: Dobio sam neke čudne telegram informacije, ali će sve biti u redu

Novosti online

17. 03. 2022. u 18:12

PREDSEDNIČKI kandidat SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas na TV Pink da će Srbija sačuvati mir.

ВУЧИЋ ОТКРИВА: Добио сам неке чудне телеграм информације, али ће све бити у реду

Foto: Printskrin TV Pink

- Dobio sam neke čudne "telegram" informacije u toku poslepodneva, ali smo ih analizirali i sve će biti u redu. Tiče se situacije u regionu, ali uspećemo da sačuvamo mir. Slobodno budite spokojni. Želimo da ljudi žive u slobodi, da žive u miru, da žive od svog rada - rekao je on.

Vučić je danas rekao i da naftni derivati neće poskupeti sutra, već da će cena dizela biti niža za 0.42 dinara, a da će cena benzina biti niža za 0.24 dinara. 

- Nafte ćemo imati dovoljno. Razgovarali smo sa evropskim partnerima, i poslali smo ekspertski tim u Brisel, kako bi videli kako da naftom i naftnim derivatima snabdeli tržište. Razgovarali smo i sa ruskim partnerima - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu