JEDNOGLASNA ODLUKA: Jedinstvena Srbija će podržati Vučića na predstojećim izborima

Novosti onlajn

12. 02. 2022. u 14:05

U JAGODINI je danas održana sednica Predsedništva Jedinstvene Srbije kojom je predsedavao predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

ЈЕДНОГЛАСНА ОДЛУКА: Јединствена Србија ће подржати Вучића на предстојећим изборима

Foto: Novosti

Jedina tačka dnevnog reda bila je Izbori 2022. godine. Predsedništvo Jedinstvene Srbije jednoglasno je donelo odluku da na predstojeće parlamentarne izbore izađe u koaliciji sa SPS – om.

Takođe je jednoglasno prihvaćen i predlog poslaničkih kandidata Jedinstvene Srbije na zajedničkoj listi sa Socijalističkom partije Srbije i na toj listi Jedinstvena Srbija će imati 63 kandidata za narodne poslanike. Na poslaničkoj listi SPS – Jedinstvena Srbija redosled kandidata ovih partija biće identičan redosledu na prošlim parlamentarnim izborima.

Svi članovi Predsedništva Jedinstvene Srbije podržali su i predlog da Jedinstvena Srbija podrži Aleksandra Vučića za kandidata za predsednika Republike Srbije. Zaključeno je i da iza koalicije SPS – Jedinstvena Srbija, koja je najdugovečnija koalicija na srpskoj političkoj sceni i koja traje od 2008. godine stoje rezultati i dela, te da su upravo ti rezultati i dela najbolja preporuka građanima Srbije da na predstojećim parlamentarnim izborima daju svoje poverenje koaliciji SPS – Jedinstvena Srbija.

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)