PONOSIM SE ŠTO SAM BILA UZ VUČIĆA: Premijerka Brnabić - Zlo doba je samo za Đilasa, Šolaka, Zelenovića

Novosti online

20. 01. 2022. u 19:08

U OBRAĆANjU javnosti premijerka Srbije je komentarisala film emitovan na TV N1 "Junaci doba zlog" u kojem je ona protagonista.

ПОНОСИМ СЕ ШТО САМ БИЛА УЗ ВУЧИЋА: Премијерка Брнабић - Зло доба је само за Ђиласа, Шолака, Зеленовића

Foto: Printskrin

- Što se tiče izjave Borka Stefanovića, on ponovo kreće od sebe. Od svog moralnog stava i vrednosti da će danas nešto raditi, a sutra kad ih neko bude pitao, oni će reći "Ne, ne, nisam to ja". Ne, ponosim se svakim sekundom provedenim u ovoj Vladi, svakim sekundom provedenim pored Aleksandra Vučića, svim putevima, e upravom, investicijama, prugama, školama i bolnicama i svim onim što smo uradili za zaštitu životne sredine - rekla je Brnabić.

Naglasila je da "Nikada se ne samo neću stideti, nego to vaše obećanje da ćete, kada dođete na vlast, stavljati nas u logore, suditi, vešati...

- Nadate se da ćete doći na vlast, ja mislim da nikada narod više za to neće glasati. Ako mi ipak budete sudili, ja ću reći: Jeste, ja sam to uradila, ponosna sam što sam bila uz Aleksandra Vučića. Vi, kao što je Borko Stefanović koji ste trčali u američku ambasadu da molite da se pomeri proglašenje nezavisnosti Kosova da bi Boris Tadić pobedio na izborima. Nije vas bilo briga što će proglasiti, već vam je bilo bitno samo kada će. Nisu vas zanimali Srbi sa Kosova. Vi ćete meni nešto da kažete - poručila je premijerka.

Isstakla je da joj je čast što se našla u filmu "Junaci doba zlog".

- Jer ako je ovo zlo doba... Zlo je za neke koji su izgubili milione i milijarde, a za narod, ovo je dobro doba. Za penzionere, za ljude koji mogu da se leče jer imaju gde. Zlo doba je samo za Đilasa, Šolaka, Zelenovića... Ja se ponosim što sam junak njihovog zlog doba - rekla je premijerka Brnabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

SVETSKI DAN BORBE PROTIV DIJABETESA: Izazovi i rešenja za prevenciju i kontrolu ove hronične bolesti