POKRET SOCIJALISTA PODRŽAO VULINA: Našeg lidera mogu da ućutkaju samo u slučaju da ga fizički eliminišu

Novosti online

13. 01. 2022. u 12:10

POKRET socijalista odgovorio je na napade i hajku koja se vodi protiv ministra policije Aleksandra Vulina, a koju predvode ruska i srpska opozicija i evro poslanici.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ПОДРЖАО ВУЛИНА: Нашег лидера могу да ућуткају само у случају да га физички елиминишу

Foto: Pokret socijalista

- Kada u isti čas u napad krenu Kara-Murza,  Viola Fon Kramon, Seljimi i Borko Stefanović,  onda je jasno da je ambasada pritisnula dugme za početak gađanja u metu. A meta je svako ko se drzne da slobodno misli i govori i uporno čuva i štiti interese svoje zemlje.- stoji u saopštenju Pokreta socijalista.

- Pošto nisu uspeli da od Srbije naprave drugi Kazahstan i izvedu svoj krajnji cilj, a to je rat između Srba i Srba, nije teško zaključiti zašto su se špijuni iz raznih zemalja koji rade na dugme iz ambasade obrušili na naše bezbednosne službe, a posebno na ministra policije koji je osujetio planove onih koji bi da ponovo postavljaju vlade u Srbiji i odlučuju o njenoj budućnosti- saopšteno je.

- Iako su u napade na našeg lidera i ministra policije uloženi milioni dolara i upregnuti svi tajkunsko-luksemburški mediji, Aleksandar Vulin neće odustati od svoje borbe za istinu i što je još važnije, neće odustati od borbe za pravo Srbije i svih Srba da o svojim sudbinama i svojim vladama odlučuju samostalno.

Našeg lidera mogu da ućutkaju samo u slučaju da ga fizički eliminišu, ali ni tada neće uspeti da slome Srbiju-  odgovorili su iz Pokreta socijalista na napade i hajku koja se vodi protiv ministra policije Aleksandra Vulina, a koju predvode ruska i srpska opozicija i evro poslanici.

BONUS VIDEO:

VULIN: Pripadnici MUP su strašno i brutalno ubistvo u Belvilu rasvetlili do kraja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili