MINISTAR unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najnapadanija osoba u Srbiji, ali i regionu, jer je on nosilac političke stabilnosti i poverenja građana Srbije i istakao da je jedna od tehnika napada na njega rušenje i slabljenje onih koji dele njegovu političku viziju.

Komentari (12)

superdevojce

30.12.2021. 14:43

Zaista je skandalozno koliko je predsednik jedne drzave pretrepeo pretnji i opstrukcija. To se vise ne sme dozvvoliti. Nadam se da ce nadlezni organi pravosudnog sistema u buduce strogim kaznama najostrije sankcionisati pocinioce.

Ana

30.12.2021. 14:51

Srbija je u porteklih nekoliko godina na celu sa Aleksandrom Vucicem dozivela ozbiljan preporod koji nije zaustavila ni pandemija korona virusa. Izgradjeno je mnogo kilometara autoputeva i saobracajnica, škola, bolnica, otvorene su fabrike. Sve to je pogodna klima da oni koji Srbiji ne zele dobro ujedaju i napadaju coveka koji je Srbiju podigao sa dna.

Biljana

30.12.2021. 14:56

Rezultati koje je Srbija za vreme manadata Aleksandra Vucica postigla su vidni kao i napredak drzave u svim sverama. Jasno smo antisrpski nastrojenim ljudima pokazali da smo jedno demokratsko drustvo koje se ostro bori protiv kriminala i spremnost predtavnika nase vlasti da se nesto menja na bolje. Sve ovo neprijateljima srpskog boljitka ne odgovara te otuda teze da napadaju, pljuju i ujedaju lidera nase zemlje sto je zaista za svaku osudu.

Neda

30.12.2021. 15:53

Вучић је много учинио за своју земљу и регион , ипак треба бити искрен и похвалити нечији успех!