MALOVIĆ ODGOVORILA TRIFUNOVIĆU I ŽUJOVIĆU: Darija je doktor medicine, a narkomanski šljam je prskočio svoju dozu

Novosti online

17. 12. 2021. u 18:34

ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanka Malović oglasila se danas na Instagram nalogu i prokomentarisala izjave Dejana Žujovića i Sergaja Trifunovića koje su uputili ministarki Dariji Kisić Tepavčević.

МАЛОВИЋ ОДГОВОРИЛА ТРИФУНОВИЋУ И ЖУЈОВИЋУ: Дарија је доктор медицине, а наркомански шљам је прскочио своју дозу

Foto: Arhiva

Moram da demantujem Žujovića, u narodu poznatog kao doktor na steroidima - ja nikada ne bih znala tako dobro da ocenim Gorana Markovića kao što je to učinila @darijakisictepavcevic. Darija je doktor medicine, ona je mnogo stručnija za pojave poput Markovića koji bi da streljaju, trpaju u logore, šišaju, posipaju katranom i perjem, i svaka joj je na mestu. Bravo Darija!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladanka (@vladankamalovic)

- Ovaj narkomanski šljam očigledno nije preskočio ni danas svoju narkomansku dozu, pa ovakvim izjavama misli da može da ponizi jednu ženu.

Neko bi pomislio da je ovo smeće majka prerano odbacila od sise pa je zato godinama unazad mizogino đubre i mora da šmrče kokain kako bi lečio svoje emotivne krize.
Umesto što prostački vređa žene, pametnije bi mu bilo da se spakuje i pravac na neku kliniku za odvikavanje, možda je ostala neka nada za izlečenje. Ali veliko možda - napisala je Malović.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladanka (@vladankamalovic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna