RAKIĆ POSETIO GRAČANICU: Novoizabranoj predsednici opštine poželeo puno uspeha i dobre rezultate

D.Z.

08. 12. 2021. u 13:08

PREDSEDNICA opštine Gračanica prof. dr Ljiljana Šubarić ugostila je danas ministra za zajednice i povratak i predsednika Srpske liste Gorana Rakića.

РАКИЋ ПОСЕТИО ГРАЧАНИЦУ: Новоизабраној председници општине пожелео пуно успеха и добре резултате

Foto: Opština Gračanica

Rakić je novoizabranoj predsednici opštine Gračanica prof. dr Ljiljani Šubarić poželeo puno uspeha u radu i dobre rezultate.

- Briga o građanima, ulaganje u zdravstvo, obrazovanje, sport i razvoj poljoprivrede biće prioriteprioriteti u budućem radu lokalne samouprave, sve to kako bi Gračanicu učinili boljim mestom za život- kazala je predsednica opštine Gračanica prof. dr Ljiljana Šubarić koja se zahvalila na današnjoj poseti i pruženoj podršci istakavši da će svi zajedno raditi i težiti ostvarenju postavljenih ciljeva za dobrobit svih građana opštine Gračanica. Prilikom posete Rakić je istakao da je uveren da će posvećenost novog rukovodstva Opštine Gračanica, na čelu sa prof. dr Ljiljanom Šubarić, doprineti da građani naše opštine žive bolje i kvalitetnije, te da će u tom smislu imati podršku Ministarstva za povratak i zajednice.

- Sve što budemo radili to će biti u saradnji sa Opštinom, zajednički ćemo raditi na mapiranju i definisanju prioriteta u cilju poboljšanja uslova života stanovnika ove opštine- istakao je Rakić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna