SELAKOVIĆ: Fon Kramon dosledno sprovodi antisrpsku agendu radeći u korist svojih štićenika u Prištini

Novosti online

05. 12. 2021. u 22:47

VIOLA fon Kramon gotovo svakodnevno, uz pomoć ovdašnjih tajkunskih medija, nastoji da one koji ne znaju šta je elementarni demokratski dijalog promoviše u borce za demokratiju.

СЕЛАКОВИЋ: Фон Крамон доследно спроводи антисрпску агенду радећи у корист својих штићеника у Приштини

Foto P. Milošević

- Demokratski dijalog je kada se predsednik Srbije uputi u zapadnu Srbiju da sa građanima razgovara o razvoju tog dela zemlje i svim nedoumicama oko eksploatacije rudnih bogatstava, a blokade puteva, pod bilo kojim izgovorom, jesu nasilje nad demokratijom i političkim pluralizmom.

- Za razliku od mnogih zemalja zapadne Evrope, u kojima, sa pravom i u cilju zaštite zakona, policija redovno i rutinski reaguje u slučajevima nenajavljenih i protivzakonitih protesta, mi smo se ipak odlučili za blaži pristup prema sugrađanima koji drugačije misle - kaže Selaković.

- Ukoliko bi Viola fon Kramon u svojoj ili nekoj drugoj zemlji zapadne Evrope tako strastveno podržala blokade autobanova, uveren sam da bi smesta bila upućena na posmatranje, jer tamo razumljivo, kao ni u bilo kojim drugim uređenim državama, nema tolerancije prema manifestovanju političke samovolje ugrožavanjem drugih ljudi.  

- Jasno je da Viola fon Kramon ne progovara ni u ime nemačke politike ni u ime zaštite prirodne sredine, već dosledno sprovodi antisrpsku agendu radeći u korist svojih štićenika u Prištini.

- U ovome su Viola fon Kramon, srpski tajkuni koji joj daju medijsku podršku i albanski seperatisti na Kosovu i Metohiji predvođeni Aljbinom Kurtijem jedan tim, a ono što ih povezuje jeste finansijski interes i naravno antisrpska agenda - zaključio je Selaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)