NEPOZNATI muškarac navodno je pokušao večeras da ošteti tablu Aćifu Hadžiahmetoviću (Aćif-efendiji) postavljenu u pešačkoj zoni, u centru Novog Pazara.

Komentari (10)

Zeljko

20.11.2021. 23:34

То је требала и треба држава да предузме, невероватно је да држава толерише усташлук девет година у сред Рашке у сред Србије. Уместо да се разбије и уклони у року од сат времена она тамо виси девет година, брука и срамота!

Dr

20.11.2021. 23:48

Па ваљда је инцидент то што је предметна табла у част осуђеног нацифашистичког ратног злочинца уопште постављена и што још увек тамо стоји, а не то што је неко покушао да је оштети или уклони?!? И када ће НАЈЗАД да буду позвани на кривичну одговорност сви они који су одговорни за њено постављање и откривање???

NENAD

21.11.2021. 08:45

Тај фашиста Аћиф ефендија је починио геноцид над српским народом и то морају сви Бошњаци да знају и да га не величају и да нам не копају по ранама. Не могу да верујем да је дозвољено да у Србији буде постављена табла са његовим проклетим именом

Rajlovac

21.11.2021. 09:34

U sred Republike Srbije stoji spomen ploca zlikovcu, koji je osudjen za ratne zlocine nad Srbima?????? Kako je to moguce? Kakva je to poruka Srbima u Novom Pazaru i Raskoj oblasti? Da se isele??? Trazimo hitnu i snaznu reakciju države, uklanjanje table, hapsenje odgovornih za postavljanje, i prekid islamizacije Novog Pazara i smanjivanja broja Srba!!!