DNEVNI list "Danas" objavio je prigodan intervju sa Jadrankom Kosor povodom 30. godišnjice od kako su "JNA i paradržavne oružane snage Srbije" ušle u Vukovar u kojem je bivša premijerka Hrvatske rekla da joj je "prva asocijacija na Vučića njegova slika iznad Sarajeva sa puškom u ruci".

peđa

18.11.2021. 11:13

Nemam ništa protiv bilo kog čoveka. Nebitno mi je odakle ko dolazi, koje je boje kože itd. No, jako mi smeta kada je neko pun mržnje. Ova žena koristi svaku priliku da pljujw po Srbima, na društvenim mrežama Srbi su joj glavna inspiracija i to me, iskreno, pomalo i plaši i zabrinjava. Ne treba tako raditi, jer nije ljudski.

Milena

18.11.2021. 11:17

Jadranka Kosor je okrivila JNA, a da ni jednom reči nije pomenula svoje ustaške borce koji su mnogo naneli zla srpskom narodu. Takođe nije rekla kako je iz stana izbacila srpske siročiće.

Moler

18.11.2021. 11:35

Jos gora je stvar pitanje novinarke Congradin, u kom sugestivno pita ustaskinju o sve izvesnije. Gradjanskom ratu u Srbiji. A to je vec pitanje za sluzbe,,,

Aleksa

18.11.2021. 12:49

Jadranka Kosor je nemoralna , zla osoba, kada je mogla tako nesto uraditi srpskoj porodici Drobac u Zagrebu. Njena antisrpska politika nam je dobro poznata od pocetka gradjanskog rata u Jugoslaviji.

Luka

18.11.2021. 16:25

Kosor je provincijski novinarčić, nemoralna osoba, koja je nasilno isteraka iz stana dvojicu braće i koja se digla do nivoa presednice vlade hrvatske,zahvaljujući ulizivanju Tudjmanu i izdaji svog nekadašnjeg mentora i zaštitnika Sanadera.

Ana

18.11.2021. 18:48

Jadranka Kosor je žena koja je godinama živela u otetom srpskom stanu, iz kojeg su izbačena dva dečaka - siročići, braća Drobac. Jedan od njih kasnije se ubio skokom sa 14. sprata, a drugi je postao težak psihički bolesnik.

Aco

18.11.2021. 22:37

Вуковар је, у предметном времену о коме говори, био у републици Хрватскоj а у држави Југославији. ЈНА није била српска или најмање је била српска, камо срећа да јесте. И она као једина легална војна сила у СФРЈ није могла бити агресор него сте ви били издајници још од Брозовог шуровања са Западом када нам је НАТО

Dobi

19.11.2021. 01:22

Jel Petrinja bese bila najvece ustasko leglo u WW ratu pa je za kaznu doneta odluka od Broza da se zabrani izgradnja infrastrukture,jel to beše onaj isti grad u kome je Savka Dapcevic-Kucar,70-tih godin planirala pokolj srpskog stanovništva za Novogodišnje i Božićne praznike pa je to na vreme otkriveno i spreceno ali i zataskano od tog istog Boza.Zamislite tu sizofrenu ideologiju,kad je organizovala da se hrvati preobuku u postare koji donose cestitke nesto pre 24h. da pokucaju na sve adrese srpskih porodica i da ih na prevaru,kad im otvore vrata,poubijaju.Sto se toga ne seti gospodja Kosor, nego se setila izmontirane slike u to vreme golobradog dečkica,pa sram vas bilo,do danas ste ostali nepromenjene ustase,samo jos bolesnije u glavi i poremecenom mozgu,vi ste nevidjeni zlocinci koji se ponose najgnusnijim zločinima, nad kojima je i Hitler bio zgrozen kad ste mu se pohvaliti kako ste ubijali Srbe,monstrumi i nakaze ljudskog roda ste svi vi hrvati.