PETKOVIĆ ČESTITAO UBEDLJIVU POBEDU: Srpska lista ostvarila veličanstven trijumf u Klokotu

Tanjug

14. 11. 2021. u 21:37

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković čestitao je večeras Srpskoj listi ubedljivu pobedu u drugom krugu lokalnih izbora u opštini Klokot.

ПЕТКОВИЋ ЧЕСТИТАО УБЕДЉИВУ ПОБЕДУ: Српска листа остварила величанствен тријумф у Клокоту

Foto: Kancelarija za KiM

- Čestitam ubedljivu pobedu našoj Srpskoj listi, našem narodu i saborcima u Klokotu i novom gradonačelniku Vladanu Bogdanoviću koji su večeras ostvarili veličanstven i veoma važan trijumf za naš ostanak i opstanak na Kosovu i Metohiji - napisao je Petković na svom Fejsbuk profilu.


Ocenio je da je to pobeda srpskog naroda, srpske sloge i jedinstva i pobeda za nova radna mesta, nove puteve i ulaganja.

- Uspeli smo da sačuvamo i odbranimo naš bedem na Kosovu i Metohiji i zadržimo svih 10 opština sa srpskom većinom u srpskim rukama. Hvala našem narodu u Klokotu koji je najvećom izlaznošću danas na teritoriji KiM, pokazao veliki stepen odgovornosti i svesti o značaju trenutka u kome se nalazimo - naveo je Petković.

Istakao je da je Srpska lista još jednom je pokazala "da se jedina istinski zalaže i bori za srpske nacionalne interese na Kosovu i Mrtohiji", zbog čega i ima snažnu podršku srpskog naroda u pokrajini, ali i podršku zvaničnog Beograda, predsednika Aleksandra Vučića i Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

BONUS VIDEO: Ekskluzivno u "Novostima": Na ručku sa američkim ambasadorom u Srbiji Entonijem Godfrijem

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024