SERGEJ TRIFUNOVIĆ PROSTAČKI OPSOVAO PREDSEDNIKOVU MAJKU! Reagovali poslanici SNS

Novosti online

14. 11. 2021. u 21:08

POSLANICI SNS reagovali su na Tviteru na prostačko psovanje majke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću od strane Sergeja Trifunovića.

СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ ПРОСТАЧКИ ОПСОВАО ПРЕДСЕДНИКОВУ МАЈКУ! Реаговали посланици СНС

Sergej Trifunović

- Sergej u povratku na pojilo kod Đilasa. Prostački i psovački arsenal na račun predsednika, da ljudski promašaj opijen mržnjom i ko zna čime još, dobije bombonu na tajkunskim medijima? Kad je mogao đilkoš Vidojković, može svako. Bar lupeža za Đilasove "pozajmice" nije teško naći - napisala je Nevena Đurić.

Reagovao je i Dejan Kesar:

- Najveći dripac među dripcima, opet po svom starom receptu vređa i psuje. Danas je meta Aleksandar Vučić. Uhvatili se u kolo svi srbomrsci, pa kako taj bal vampira da prođe bez fana Jove Divjaka i Alijine armije? Vreme je da Đilas i Sergeja stavi na platni spisak. Krajnje vreme.

Zoran Tomić tvrdi da je Dragan Đilas rešio da "aktivira staru mrežu pozajmica".

- Primitivizam i mržnja, sve već dobro poznato kod unezverenog Sergeja, kom očigledno posle noćnog kidanja fali dolazak na N1 da leči mamurluk i komplekse. Dugo ga nije bilo. Rešio gazda Đilas da aktivira staru mrežu pozajmica, da kažu sve što on ne sme? - napisao je on.

Đorđe Todorović takođe smatra da iza psovke stoji Dragan Đilas.

- Kad Đilas plaća, zavisnik radi šta mu se kaže. Zato Sergej Trifunović u naletu "kreativnog besa" i maniru uličara i bitange napada majku Aleksandra Vučića. Dovoljno bedno za crtu.  Da se pripreme i ostali članovi porodice, jer kad tajkun naredi neće biti pošteđen ni mali Vukan - napisao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)