POKRET SOCIJALISTA ODGOVORIO JOVANOVIĆU: Razumemo da je ljut, on najbolje zna koliko je policija efikasna

Novosti onlajn

08. 11. 2021. u 10:14

ČEDOMIR Jovanović je i te kako imao priliku da se uveri prošlog leta koliko je naša policija na čijem je čelu Aleksandar Vulin vredna i efikasna, jer je više puta izlazila na lice mesta i intervenisala zbog nasilničkog ponašanja i niza incidenata koje je izazvao sam Jovanović, kažu iz Pokreta socijalista.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО ЈОВАНОВИЋУ: Разумемо да је љут, он најбоље зна колико је полиција ефикасна

Foto: PS

- Tako je Jovanović 2. juna u vidno alkoholisanom stanju ciglom razbio staklo jednog lokala, a potom šutirao policijsko vozilo i napao i vređao policajce koji su došli da intervenišu, psujući im majku. 

Jovanović je i 18. jula prošle godine na Novom Beogradu reketom tukao vlasnika centra za fizikalnu terapiju, zbog čega je protiv njega podneta krivična prijava Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu nakon reakcije policije.

Policija je, takođe, morala da interveniše i krajem jula kada je Jovanović napao i oborio svog komšiju usled svađe zbog parking mesta. 

- Policija štiti sve građane, pa i one koje je Čeda tukao i on ne treba da bude ljut zbog toga - odovorili su u Pokretu socijalista lideru LDP-a Čedomiru Jovanoviću, koji je sinoć izneo laži i uvrede na račun policije i ministra Vulina.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO:

VELIKO IZNENAĐENjE NA SAMITU U GLAZGOVU: Pogledajte kako je najavljen predsednik Aleksandar Vučić


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!