VULIN PORUČIO SARAJEVU: "Umesto što nas kritikuju, mogli su nas pozvati da ih spasavamo"

Novosti online

06. 11. 2021. u 14:17

- UMESTO da su nas pozvali da ih spasavamo, pošto su poplave i veliki problemi u Sarajevu, oni su našli vremena da, umesto da se bave time i spasavaju sopstveni narod, napadaju Republiku Srbiju koja se priprema da joj se ne bi dešavale takve stvari.

ВУЛИН ПОРУЧИО САРАЈЕВУ: Уместо што нас критикују, могли су нас позвати да их спасавамо

Foto: MUP

Teško mi je to da razumem -  izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u Ribniku, odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše zlurade komentare iz Sarajeva o jučerašnjoj zajedničkoj vežbi SVS-a Republike Srbije i Civilne zaštite Republike Srpske na Drini.

- Mislim da bi im bolje bilo da gledaju svoje dvorište i dobro razmisle zašto im se desilo to što im se desilo, što oni nisu vežbali i pripremali se za elementarne nepogode, što oni nisu bili sposobni i opremljeni da sačuvaju svoj narod. Da su nas pozvali mi bismo došli, pomogli im u sred Sarajeva. Neka znaju, i svaki sledeći put mi bismo im pomogli, samo neka pozovu. Umesto što nas kritikujete, gledajte da budete spremni i organizovani kao što smo mi, a ako treba pomoć, zovite, ne bi bilo prvi put. Slali smo i vakcine, obezbeđivali gas, šta god je trebalo, predsednik Vučić je obezbedio, mada nisam siguran da su mu svaki put zaista zahvalni za to - poručio je ministar Vulin.

Ministar Vulin je istakao da je Republika Srbija ozbiljna, organizovana država.

- Srbija ima pravo i potrebu da vežba i da se priprema za svaki scenario, za svaku elementarnu nepogodu ili šta god što može da ugrozi život i imovinu naših građana. Veoma sam ponosan što je i Republika Srpska vežbala sa nama i pokazala da je i njena oprema i obučenost njenih ljudi na zavidnom nivou - rekao je srpski ministar policije u Ribniku.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: 

KATASTROFA U REPUBLICI SRPSKOJ: Nevreme napravilo haos u Istočnoj Ilidži

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!