HARADINAJ BEZ SRAMA! Ramuš vređao napadnute Srbe i nazvao ih huliganima i banditima

Novosti online

13. 10. 2021. u 16:53

PREDSEDNIK Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je, nakon današnje akcije policije na severu Kosova i Metohije i u regionu Prištine i Peći, da "institucije" treba beskompromisno da reaguju protiv onih koji napadaju "policiju" i da tzv. vlada lažne države Kosovo treba da pojasni zašto je u vreme izborne kampanje preduzeta takva akcija.

ХАРАДИНАЈ БЕЗ СРАМА! Рамуш вређао нападнуте Србе и назвао их хулиганима и бандитима

Foto: EPA

- Niko nema pravo da digne ruku na (tzv.) kosovsku policiju. Huligani i banditi moraju biti zatvoreni i država mora biti beskompromisna prema njima. Svako ko napadne (tzv.) kosovsku policiju i naruši javni red mora dobiti kaznu koju zaslužuje - naveo je Ramuš Haradinaj u objavi na Fejsbuku.

Istakao je da je "vlada" dužna da objasni zašto se odlučila za takvu akciju tokom predizborne kampanje za lokalne izbore.

- Ako je moguće, trebalo bi ukloniti svaku dilemu da su te radnje možda sprovedene radi izbornih efekata - poručio je Haradinaj.

(Kosovo onlajn)


ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (4)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade