POSLANICI SNS ODGOVORILI MARINIKI: Očigledno je da preletačica drhti pred istinom, laži padaju kao kula od karata

Novosti online

12. 10. 2021. u 15:43

NARODNI poslanici SNS su reagovali na tvrdnje Marinike Tepić o "Jovanjici" kao "državnom projektu".

ПОСЛАНИЦИ СНС ОДГОВОРИЛИ МАРИНИКИ: Очигледно је да прелетачица дрхти пред истином, лажи падају као кула од карата

Foto D. Milovanović

- Opa, očigledno je da preletačica drhti pred istinom, pa udarila u nove halucinacije za velike pare od gazde. A pravi je ekspert za dilere, nema šta. Sa jednim takvim je bila nerazdvojna godinama. Samo neka se zadrži tematski na kokoškama dilerima, tu je ipak najstručnija - napisala je na Tviteru narodna poslanica SNS Nevena Đurić.

Narodni poslanik SNS Zoran Tomić kaže da Mariniki nije dosta što joj se cela zemlja smeje.

- Opet ova iz Multikoma što je krenula u Morović pa umesto droge našla kokoške. Nije joj dosta što im je laž pred sudom već raskrinkana, što joj se cela zemlja smeje? Neka traže tajkuni advokate, bolje im je, trebaće za Dajrekt mediju i to dobri - napisao je Tomić na Tviteru.

Njegov kolega Dejan Kesar navodi na Tviteru da su advokati najpotrebniji Draganu Đilasu.

- Panika u redovima Multikom stranke. Prvom megafonu Mariniki Tepić se prvo pričinjavala droga, paravojne formacije umesto video igrica, a sada se budi kad sanja poligraf? Advokati su najpotrebniji njenom gazdi Đilasu, da objasni one silne fiktivne pozajmice - napisao je Kesar.

Reagovala je i narodna poslanica SNS Ivana Nikolić.

- Opa, izgleda da je bila povišica kod gazde Đilasa. Sigurno je tajkun izabrao najposlušnijeg od svih zaposlenih lažova i megafona, da se blamira po Tviteru. Samo, šta beše ono reče za farmu koka nosilja, dok se slika sa dilerima?! - napisala je ona na Tviteru.

Narodni poslanik SNS Vladimir Orlić kaže da u tajkunskim redovima svako ko odbije poligraf postaje heroj.

- Opasno je prigustilo u tajkunskim redovima, izgleda: laž im pred sudom već raskrinkana, panika radi dalje. Svako ko odbije poligraf - postaje im heroj? Ma, logično: i Đilas reče javno da odbija poligraf na pitanja o računima po belom svetu. Ima li tamo iko da stoji iza svojih reči? - napisao je Orlić na Tviteru.

Narodni poslanik Nemanja Joksimović napisao je na Tviteru da su se koke nosilje iz Morovića uželele Marinikinih gluposti. 

- Pošto im laži padaju kao kula od karata, a pajtaš iz Trstenika sudski proglašen za lažova, Đilas je morao da aktivira svog najboljeg stipendistu da brani one koji beže od poligrafa. Nego, zar nije najveća plantaža marihuane u Moroviću? Koke nosilje su se uželele tvojih gluposti - naveo je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)

TENKOVI KAO PONOS SRBIJE: Pogledajte demonstraciju sile na Pešteru (VIDEO)