SNS KIKINDA: U našem gradu pojaviše se perjanice "Multikom"

Novosti online

06. 10. 2021. u 15:17

PONOVO se u našem gradu pojaviše perjanice preduzeća "Multikom" najvećeg lopova u istoriji Srbije, Dragana Đilasa, potpisujući se kao Stranka slobode i pravde, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kikindi.

СНС KИКИНДА: У нашем граду појавише се перјанице Мултиком

Foto: SNS

"Znaju građani Kikinde dobro i kod koga su došli! Najbližeg kompanjona Dragana Đilasa, Zorana Mileševića, su sakrili od kamera, kao i Željka Bodrožića, Đilasovog propagandiste, pa su u nedostatku rešenja pred kamere stavili, Miroslava Panića da mrmlja i muca.

Đilasovo kikindsko strašilo građani vrlo dobro znaju, kao glavnog lokalnog tajkuna, čije su džepove u vreme njihove vlasti punili, bez kog nije moglo ni da svane, a da on to ne dopusti, čoveka koji je od najlepšeg hotela "Narvik" napravio štenaru i zgrnuo milione na nikada dovršenoj hladnjači na samom ulazu u grad, koju je posle preprodao Đilasu.

Zašto se tamo Multikomovci nisu slikali? Zašto ne pokazaše narodu kako su sposobni i šta znaju? Nije valjda da se i sami stide? Ne, nego misle da mogu lažima da zatrpaju dokaze svog lopovluka.

Nema tog "dana posle" u kom će ovi lopovi imati priliku da ponovo pljačkaju ovaj grad i ovu zemlju!

Što ste pljačkali, pljačkali ste, a nadamo se da će doći vreme kada će te za to i odgovarati, ali ponovo pljačkati nećete.

Srpska napredna stranka se borila i bori se da grad u kom ste se obreli bude grad budućnosti, a ne “kasica pracica” Dragana Đilasa, Zorana Mileševića i ostalih lopova koji su od naroda i Kikinde samo i jedino otimali", navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

POSETA PLANIRANA ZA 12 SATI: Predsednik Vučić sutra obilazi skladišta robnih rezervi