"POKAZALI SMO DA SMO MUDRI": Srpska lista zahvaljuje građanima i predsedniku Vučiću

D.Z.

30. 09. 2021. u 16:31

U IME predsedništva Srpske liste zahvaljujemo se što ste hrabro istrajali u borbi za svoja prava, što smo još jednom pokazali da je naše jedinstvo i sloga najjače oružje u odbrani prava našeg naroda, zato što ste ostali suzdržani na sve provokacije kojima ste bili izloženi u prethodnim danima i što ste i po kiši, suncu, danju i noću nepokolebljivo branili svoje pravo na ostanak i opstanak na Kosovu i Metohiji, i u tome uspeli.

ПОКАЗАЛИ СМО ДА СМО МУДРИ: Српска листа захваљује грађанима и председнику Вучићу

Foto: Tanjug

Ovo se navodi u saopštenju za javnost Srpske liste povodom postognutog dogovora o regitarskim tablicama.Srpska lista se u saopštenju za javnost zahvaljuje i predsedniku Aleksandru Vučiću koji je,kako navode, hrabro i neustrašivo, filigranskom preciznošću uspeo da pregovorima dođe do ovog diplomatskog uspeha i time jasno pošalje poruku da smo uvek spremni da pregovaramo, ali da nismo spremni da pokleknemo zbog jednostranih poteza Prištine, odnosno da kroz pregovore ispravi po nas štetne sporazume iz 2011. godine.

- Takođe, upućujemo zahvalnost i našem glavnom pregovaraču koji se svih ovih dana u Briselu borio za interese našeg naroda. Današnjim sporazumom pokazali smo da znamo da budemo mudri, uzdržani i diplomatski pobedimo, uz našu poznatu krilaticu jer odavde nema nazad - zaključuje se u saopštenju Srpske liste .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)

VUČIĆ DANAS NA VOJNOJ VEŽBI: Predsednik prisustvuje taktičkoj vežbi Vihor 2024 na poligonu „Pešter“