PETAR PETKOVIĆ: Kroz Vidojkovića i Kulačina godinama progovaraju sam Dragan Đilas i njegovi najbliži saradnici

Novosti online

24. 09. 2021. u 13:24

ČLAN Glavnog odbora Srpske napredne stranke Petar Petković osudio je prostačko vređanje majke predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane voditelja Nove S Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina.

ПЕТАР ПЕТКОВИЋ: Кроз Видојковића и Кулачина годинама проговарају сам Драган Ђилас и његови најближи сарадници

Foto: Printskrin Hepi TV

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Emisija u kojoj je na najprostiji i naprimitivniji način napadnuta majka predsednika Aleksandra Vučića, ogledalo je sistema vrednosti koji zastupaju Dragan Đilas i njegovi saveznici. O tome koliko Đilas poštuje porodicu, žene i majke znamo još otkako ga je bivša supruga prijavila za nasilje u porodici.

Nažalost, porodica Aleksandra Vučića godinama je na meti napada opozicije jer znaju da su oni predsednikova ahilova peta, a kada bezdušnici udaraju onda to rade bez milosti kao i ovog puta.

Nakon predsednikove dece koja su za đilasovce redovna i legitimna meta, napada na brata i oca, sada je na red došla i majka, koja je postala meta samo zato što se preziva Vučić.

Ovoga puta izvršioci takvih napada su dvojica kvazi novinara, kroz koje godinama progovaraju sam Đilas i njegovi najbliži saradnici. Zato njihovo nemušto opravdanje da je reč o izlivu „kreativbog besa“ nije nikoga zavaralo, jer dobro znamo kome se oni na takav način dodvoravaju.

Predsednikova porodica već dovoljno ispašta samo zato što se predsednik Vučić uspešno i hrabro bori za Srbiju, danonoćno radeći da zemlju ekonomski podigne i povrati joj dostojanstvo koje je izgubila u vreme kada je Dragan Đilas sa svojim saradnicima bio na vlasti. Svima je jasno da se napadi na predsednika i njegovu porodicu pojačavaju i od dela opozicije, ali i iz regiona, kako jača pozicija Srbije na ekonomskom, vojnom i međunarodnom planu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju