PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je histeriju hrvatskih medija i rekao da očekuje da ih opišu da su gori od svih srpskih tabloida zbog toga što bi i on sam potpisao 80 odsto stvari koje su napisali.

Komentari (8)

S juga

19.09.2021. 07:53

Samo dvije stvari: kada se prijede granica odmah se vidi razlika /cistoca, kvalitet asfalta/ i drugo idi li ljudi iz Hrvatske raditi u Srbiju ili obratno. A dodao bi i to da se neovisnim ekonomistima iz Srbije dizu kose na glavi kada piticari pocnu o ekonomiji.

Anastasija

19.09.2021. 09:19

Hrvatska ima lošu vlast koja ne može da zadrži građane u državi i ne može da ostvari uspehe kakave Srbija ostvaruje i zato plasiraju napade i laži

Solo

19.09.2021. 14:15

Uprkos bombardovanju koje smo doziveli od Amera i NATO-a i razorenoj infrastrukturi koju Hrvati nisu imali a sa tim ni Crnogorci ni Muslimani iz Bosne onda se Vucic reorganizovao i podigao gradnju infrastrukture na najvisi nivo jer bez puteva i zeleznice ukljucujuci Aerodroma nema razvijanja zemlje i investicionog biznisa.Sad prestizemo sve i dogradjujemo i privlacimo jos vise investitora jer imamo bolju gorgrafsku poziciju. Hrvati i Crnogorci zive od turizma i to im je 70% prihoda dok mi radimo drugacije jer nemamo more i radimo na drugacijim investicijama i nezavisimo od turizma. Zbog bolje pozicije same Srbije mi pravimo zeleznicu koja bi spajala istok sa zapadom i tako odvojila BiH a specijalno Hrvatsku i Sloveniju gde ih vise nekoristimo ka izlazu prema Italiji, Austriji,Svajcarskoj,Francuskoj i Nemackoj kao sto smo ih obilato koristili pre 50 godina zauzvrat te zemlje ih sada koriste samo za jeftine holideje i provod. Mi tek pocinjemo sad da razumemo sta smo sve propustili za poslednjih 80-90 godina ziveci sa bivsim republikama sada novim zemljama stalno savijajuci ledja za male Crnogorce,Albance sa Kosova,Muslimane iz Bosne i ostale i daju ci im kredite gradeci i pomazuci im u standardu na racun naseg naroda i Srbije koja se nije mogla razvijati kako treba. Zato sad imamo priliku da pokazemo svim tim ljubomornim pijavicama kako se zivi bez nas i kako ce da zive na njihov racun samo od turizma i niceg vise. Jednog dana kad se nivo mora podigne na meter dva sto je neminovno zbog klimatskih promena onda cemo videti kako ce onda da se dice i busaju u prsa sa ekonoskim pokazteljima.