VUČIĆ O HISTERIJI HRVATSKIH MEDIJA: Nikada u savremenoj istoriji nije vođena takva hajka

Novosti onlajn

18. 09. 2021. u 12:44

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je histeriju hrvatskih medija i rekao da očekuje da ih opišu da su gori od svih srpskih tabloida zbog toga što bi i on sam potpisao 80 odsto stvari koje su napisali.

ВУЧИЋ О ХИСТЕРИЈИ ХРВАТСКИХ МЕДИЈА: Никада у савременој историји није вођена таква хајка

Foto: Printskrin/Pink

Vučić je rekao da nikada u savremenoj istoriji, ni u jednoj zemlji, nije vođena hajka na nekoga danas, kao na njega u Hrvatskoj.

- Toliko su lepog i pozitivnog o meni napisali. Sve što kažu rado bih potpisao i prihvatio. Optužiće ih da su gori od srpskih tabloida. Nikada ovakva kampanja nije bila protiv nekog sa toliko naručenih tekstova u svim hrvatskim medijima. Ono što im je najbolnije, pored priča o tome kako Srbija nabavlja oružje, priče o srpskoj zastavi je ona j naslov "Neće nas Srbija još desetljećima stići". Oni tu ne govore o apsolutnom BDP već o BDP po glavi stanovnika, ali se i taj odnos menja i sve više smanjuje. Mi njima čestitamo što su ekonomski napredovali i postali deo EU i NATO i tako ostvarili svoje snove. Ponoviću još jednom, Srbija se neće plašiti i stideti svojih uspeha. Bežali su nam u ukupnom BDP-u, a sada ćemo završti godinu približno. Srbija stiže i prestiže Hrvatsku po svim ekonomskim parametrima i to je ono što ih najviše boli. Čestitam im na svim uspesima, ali ja se radujem svim uspesima moje zemlje, radujem se i naoružanju i našoj jakoj vojsci koja nikog ne napada, niti ima želju, već štiti interese Srbije i srpskog naroda. Radujem se jakoj Srbiji - kaže Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

ĐOKOVIĆ SE MALO NERVIRAO, ALI - USPEO! Novak preko američkog Srbina do drugog kola Rolan Garosa (FOTO)