PRLJAVA STRANA POLITIKE: Dejan Vuk Stanković o priznanjima Saše Jankovića

Novosti onlajn

14. 09. 2021. u 11:01 >> 11:06

POLITIČKI analitičar Dejan Vuk Stanković prokomentarisao je za "Novosti" navode Saše Jankovića u potkastu na Novoj da su strane ambasade i zapadni moćnici pokušavali da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ПРЉАВА СТРАНА ПОЛИТИКЕ: Дејан Вук Станковић о признањима Саше Јанковића

Foto: Printskrin

- Priča Saše Jankovića pokazuje da je u politici sve dozvoljeno, pa i rušenje jedne partije iznutra i saradnja sa stranim službama u pravcu izbora političe garniture koja bi bila po volji stranaca. To je onaj prljavi deo politike koji običan čovek ne voli da zna i čuje. Dakle, Saša Janković ne znam da li je pristao na tako nešto ili nije, ne znam da li je ta ponuda bila ozbiljna i koliko je bila ozbiljna, ali u svakom slučaju to je ona tamna strana naše demokratije i jedna moralna mrlja tih takozvanih liberalno-demokratskih snaga koje je u svoje vreme predstavljao Saša Janković. Ja ne znam da li je on učestvovao u tome ili ne, da li je bio spreman da na taj način ruši SNS, ali u svakom slučaju to je jedna sumorna strana demokratije, a to je da u ime demokratije izigravate volju naroda, nekim nelegitimnim sredstvima uspostavljate politički poredak - rekao je Dejan Vuk Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar