VUČIĆ O NAPADIMA MEDIJA IZ REGIONA: Oni govore o mojim izjavama, a ja o njihovim delima!

Novosti onlajn

12. 09. 2021. u 12:13

PREDSEDNIK Srbije danas obilazi rekonstruisani Atletski stadion u Kraljevu i prisustvuje otvaranju fabrike Leoni.

ВУЧИЋ О НАПАДИМА МЕДИЈА ИЗ РЕГИОНА: Они говоре о мојим изјавама, а ја о њиховим делима!

Foto: Tanjug

Predsednik se osvrnuo na napade medija iz regiona.

- Nije samo "Večernji list", svi mediji u Hrvatskoj su krenuli u kampanju, a ona je suštinski protiv bilo kakvih srpskih interesa. Ako pogledate pažljivo, videćete da ne postoji nikakav povod, stigao je nalog, a kad dobijete politički narod, onda to morate da radite. Ja sam mislio da je to zemlja EU, da ima različitih stavova, ali je stav protiv Srbije isti. Uvek će reći da je to protiv Vučića, ali kad dobro pogledate, shvatićete da je to napad na Srbiju. Upravo zato moramo drugačije da se ponašamo, ali dežurni krivac za sve mora da bude Srbija, ja sam samo predstavnik te Srbije. Iako sam bio pozvan na Cetinje i u Podgoricu, ni u šta se nisam mešao, ali naravno dežurni krivac mora da bude Srbija - rekao je Vučić.

- Oni govore o mojim izjavama, a ja o njihovim delima. Ja ih razumem, ali sve što oni pričaju nema veze sa istinom, osim jedne stvari - Smeta im snažnija Srbija.

- Mi moramo da se ponašamo drugačije. Kažu Vučić hoće da izbriše 10. april, to je dan kada je stvorena NDH. Oni su izvukli tu jadnu priču, šestorica Vučića su ubijeni, imamo i potvrdu u Patrijaršiji, imamo i gde i kako i ko je učestvovao u likvidaciji. Oni su sve kuće Vučića spalili 92. godine. Naš odnos ne sme da bude histeričan, njima smeta jaka Srbija. Mi treba da otvaramo fabrike, gradimo puteve i pruge, i da nastavimo da radimo još više i jače. Da koliko god nas napadaju, nastavimo da radimo još više. Srbija će ih dostići u BDP-u, i naravno da im smetamo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega