VULIN OŠTRO O MILU: Đukanoviću je jedina tema, opsesija i frustracija Aleksandar Vučić!

Novosti online

11. 09. 2021. u 14:22

KADA Milo Đukanović kaže da neko pokušava gurnuti Crnu Goru u sukobe, a povede u napad na policiju i sveštenike SPC 1.000 huligana onda ne može da vam bude žao što Đukanović više nije Srbin, izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući na nove napade Đukanovića na predsednika Srbije.

ВУЛИН ОШТРО О МИЛУ: Ђукановићу је једина тема, опсесија и фрустрација Александар Вучић!

MUP

- Đukanoviću nije tema droga, organizovani kriminal, ekonomski kolaps Crne Gore, njemu suštinski nije tema ni SPC, pa ni Srbija ili srpski svet, njegova jedina tema, opsesija i frustracija je Aleksandar Vučić - izjavio je Vulin.

- Strah, mržnja i kompleksi prema Aleksandru Vučiću vode Mila Đukanovića. Đukanović ne shvata da je na spisku prioriteta Aleksandra Vučića veoma nisko i da on za Aleksandra Vučića nije ni takmac ni predmet interesovanja. Milo Đukanović se pojavi u našoj politici samo kada ugrozi stabilnost Crne Gore i počne da preti Srbima, osim toga, on Aleksandru Vučiću nije ni po čemu važan. Aleksandar Vučić je jedini lider na Balkanu koji iskreno želi mir uprkos Đukanoviću i ostalima koji svoj dan počinju i završavaju sa Aleksandrom Vučićem. Crna Gora može da bude spokojna kada je u pitanju politika Aleksandra Vučića, ali Crna Gora ima razloga da bude veoma zabrinuta zbog politike Mila Đukanovića - poručio je ministar i predsednik PS-a Vulin.

BONUS VIDEO - JA SAM UBEĐEN DA JE VUČIĆ RAZOČARAN: Orlić duhovito odgovorio na reči Dragana Đilasa

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)