EKSTREMISTI u Crnoj Gori ne odustaju od Cetinjskog manastira u kome od nedelje i zvanično stoluje mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije.

Milosav

09.09.2021. 15:31

Sto pre skloniti relikvije i dragocenosti sa Cetinja na sigurno. Cesticu casnog krsta, ruku svetog Jovana krstitelja, krunu svetog kralja Stefana Decanskog...

crni

09.09.2021. 16:35

Хмм... Неко ко се презива Диздар(чувар тврђаве затвора на турском). Све је јасно о пореклу ових људи. То су исти они против којих је зетски владика Данило покренуо истрагу потурица, а било их је највише у клановима Бјелица и Ћеклића, погане потурице. Данас њихов накот у виду Милогораца, Ђуканистанаца и Монтенегрина тражи да им припадне туђа имовина. Чуј,.. они траже грађанску иницијативу. Пази, "грађанску"! Какве везе било шта грађанско има се црквом!? Само још да кажу да су и њихови преци градили тај манастир. Опет вас питам, какве везе ваши уср.ни преци имају са последњим српским краљем Иваном Црнојевићем и Црнојевићима генерално!? Никакве, наравно, јер су накот безкичмењака и издајника који се касније појавио. Још кад се дода ваша похара на српске брђанске кланове Пипере, Бјелопавлиће, Братоножиће и Куче, ваша геноцидност и грех према браћи су јасни.