MILORAD Vučelić, glavni i odgovorni urednik "Večernjih novosti", gostovao je u jutarnjem programu na televiziji Pink, gde je govorio na temu nasilja na Cetinju koje se dogodilo tokom vikenda uoči ustoličenja mitropolita Joanikija.

Nenad

08.09.2021. 13:07

Nema tu filozofije.Vučić je lokomotiva koja Srbiju nezaustavljivo vuče u bolji zivotni standard i napredak u svim pravcima. Onda dobijete taj odgovor, zašto Iza svega stoji susedska nemoć,mržnja i zavidnost. .

Juliana

08.09.2021. 13:19

Komšije oko Srbije non stop prate sta Srbija Radi šta Srbija ima . Znate Sta Dragi moji Sve Te MRZO—Srbpce Treba da Ignorisemo I da im Nepridajemo ni Pet Minuta Pažnje . Sputavanja Nam Netreba Idemo Napred Braco I Sestre I samo da Pazimo na Svoju Srbiju

BRAVO VUCELA

08.09.2021. 14:40

ONI STVARNO JESU ZA PSIHIJATRIJU, ali nema toliko psihijatara koliko je za te bolesnike potrebno. Nije njima uopste stalo do CPC, na cije cu celo stavili raspopa Mirasa, njima je stalo do imovine SPC, koju su vec bili raspodelili, od te raspodele bilo je predvidjeno da i sponzori poglavnistva Montenegra omaste brke. Nerede koje su organizovali komite i komitski sponzori (DPS) bili su samo manevar, da se javnost odvede u drugom smeru, njih je puno vise pogodijo propali biznis tezak 1.400 kg, koji je nedavno otkriven, to njih najvise boli, da su doveli i ono djubre iz N.Sada, jer je i za njega bilo (sigurno) predvidjeno par kilograma banana. HVALA VUCELA I NASTAVI TAKO.

Brale

08.09.2021. 14:55

Na svim putnim pravcima do Cetinja komite su postavili ogromne prepreke i neprolazne barikade.Organizovana i centalizovana hajka prisilila je Patrijarha i vladu Cene Gore da helikopterskim letom , bez direktnog suceljavanja uspesno i mudro izbegne planirane sukobe.