SRBIJA DECU NE OPRAŠTA Đurić: Napad na Danila Vučića će se obiti Draganu Đilasu o glavu, za to se plaća visoka politička cena

Novosti online

03. 09. 2021. u 16:30

NAPAD na Danila Vučića obiće se Draganu Đilasu i njegovoj mašineriji o glavu. Srbija decu ne oprašta i u Srbiji se za razapinjanje porodica plaća visoka politička i moralna cena - rekao je danas ambasador Marko Đurić.

СРБИЈА ДЕЦУ НЕ ОПРАШТА Ђурић: Напад на Данила Вучића ће се обити Драгану Ђиласу о главу, за то се плаћа висока политичка цена

Foto Tanjug

- Ima nas koji ćemo nastaviti da se za to brinemo svakoga dana i posebno i baš kada im se zbog dubine sopstvenog pada, od dubine bude učinila visina. Dragan Đilas ma kako moćnim se sam sebi i svojim uvlakama (pravim uvlakama, a ne gebelsovskom propagandom nabeđenih) činio, jeste ipak samo hijena bez političke budućnosti, koja svakim novim napadom na porodicu Aleksandra Vučića samo još više pečati sopstvenu političku sudbinu i tone dublje u raku i ponor sopstvenog zla.

Đurić je dodao da se o Đilasovoj političkoj budućnosti građani Srbije još uvek pitaju, ali da on nije srećan zbog toga.

- O njegovoj političkoj budućnosti građani Srbije se još uvek pitaju, mada nema sumnje da on iz razumljivih razloga nije srećan zbog toga. U redu. Razumem da mu je iz vremena vlasti ostao kusur narodnih para, koji je zaboravio da vrati u kasu, a koji sada troši na portale putem kojih dehumanizuje političke protivnike, decu i žene, stvarajući atmosferu hladnog građanskog rata u zemlji.

- Sve to razumem, razumem ali mi na pamet ne pada da prihvatam. Ne volim Đilase, Jeremiću i ili čankolizi, vaše svakodnevne pretnje i klozetske metafore kojima vređate pristojnost i skrnavite duh pravog i zdravog srpskog slobodoumlja i kritizerstva - dodao je Đurić.

- Mi Srbi jesmo bundžije, ali ne tajkunski tupani koje, sve gazeći tuđe porodice, može da navija ko kako hoće. Iako to zaista mrzim, obratiću Vam se danas jezikom koji svakoga dana koristite, i koji se pribojavam jedino razumete. Jednoga dana neko će da povuče za vama vodu. A kada se to desi, zbog gadosti poput današnje, i onih koje na temu porodice nesumnjivo još spremate, neće Vam biti ni malo prijatno - zaključio je na kraju Đurić.

BONUS VIDEO

Nadam se da će Danas ponovo biti slobodan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

ŽIVELA VOJSKA SRBIJE, ŽIVELA SRBIJA! Moćan video sa vojne vežbe Vihor 2024