SANDRA BOŽIĆ: Mizerno i bedno je politički okršaj voditi na leđima Danila Vučića

Novosti online

03. 09. 2021. u 14:11

ČLAN Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić oštro je reagovala na napade na račun porodice predsednika Vučića.

САНДРА БОЖИЋ: Мизерно и бедно је политички окршај водити на леђима Данила Вучића

Foto: Pink TV printskrin

- Mizerno i bedno je politički okršaj voditi na leđima Danila Vučića!

Ovo je jedinstven slučaj u svetu politike, neviđen u svetskim razmerama, da je tajkunu, lopovu i secikesi koji sebe naziva opozicijom jedno dete megdan političke borbe!
Razumem potpunu inferiornost i nemoć u kojoj se Dragan Đilas našao.
Razumem da je i potpuno politički bezidejan, netalentovan perač prozora, neprocesuirani zlostavljač koji nema petlju da se suoči sa svojim političkim protivnicima već sav svoj gnev i frustracije besramno sipa po detetu predsednika Vučića, običnom mladiću koji nije deo javne sfere i političkog života!
Ovo je klasičan progon jednog najobičnijeg siledžije koji nažalost u rukama drži veliki broj medija, truje javni prostor svojim šizofrenim napadima i tajkunskim novcem plasira javnosti svoje ludilo!
Ne razumem samo, dokle ovako?
Do kada će se običan ološ na ovaj beskrupulozan način obračunavati sa Aleksandrom Vučićem, ugrožavajući integritet, ali i bezbednost njegove dece?
Ali ovaj manir Dragana Đilasa je poznat od ranije!
Kada je mogao da otima od dece i obračunava se preko trudnica, ne čudi da u borbi za nastavak pljačke Srbije koristi i decu političkih protivnika! - saopštila je Božić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)