NOVE LAŽI "DANASA": Zoran Medović uništavao bilbord sa fotografijom predsednika - Tvrdi da nije član partije, slike pokazuju suprotno (FOTO)

Novosti onlajn

26. 08. 2021. u 13:38

ZORAN Medović (34), automehaničar iz Kragujevca, u izjavi listu "Danas" navodi da ga je policija iz Topole pozvala na razgovor 20. avgista šikanirala, tražeći od njega da prizna da je po nagovoru Dragana Jovanovića, bivšeg predsednika Opštine Topola, bacao farbu na bilbord ispred Opštinskog odbora SNS-a na kome se nalazi fotografija prerdsednika Vučića.

НОВЕ ЛАЖИ ДАНАСА: Зоран Медовић уништавао билборд са фотографијом председника - Тврди да није члан партије, слике показују супротно (ФОТО)

Foto: Novosti

Ipak, Medović u izjavi "Danasu" navodi da nikada nije bio član ni jedne stranke, da ga politika ne zanima, a na njegovim nalozima mogu se videti fotografije sa političkih promocija.

Foto: Novosti

- Odmah sam rekao da se nikada u životu nisam bavio politikom, i da mi nikada ni jedna stranka, partija ili lider nisu pomogli u životu, u dahu priča Medović - naveo je Medović, iako fotografije sa političkih skupova, na kojima se između ostalog nalazi i sa Draganom Šutanovcem, ispred oznaka Demokratske stranke, pokazuju potpuno drugačije. 

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri