AKO SAM DAO KOSOVO ZAŠTO NISTE NA ULICAMA? Vučić odgovorio na napade - "Smisao svega je da me skinu sa vlasti ili da mi skinu glavu"

Novosti online

23. 08. 2021. u 23:22

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić komentarisao je večeras izjavu Mlađe Đorđevića, kuma Dragana Đilasa, koji ga je na N1 tv. optužio da je dao Kosovo i Metohiju, da je dao srpsku ekonomiju i da će dati zapadnu Srbiju, rekavši da ako je sve to tako zašto opozicija onda nije na ulicama.

АКО САМ ДАО КОСОВО ЗАШТО НИСТЕ НА УЛИЦАМА? Вучић одговорио на нападе - Смисао свега је да ме скину са власти или да ми скину главу

Foto: Printskrin

Na konstataciju Đorđevića da ništa od toga Vučić nije doneo iz Čipurića i iz Jajinaca, predsednik kaže da je "slučajno rođen u centru Beograda, ali da ne misli da mu je to prednost i da je bolji od bilo koga koji je rođen u zapadnoj ili istočnoj Srbiji.

- Ne mislim da to određuje činjenicu da li ste dobar, uspešan i vredan čovek. Što niste na ulici ako sam ja potpisao nezavisno Kosovo, gde sam ga izdao i kada - upitao je Vučić.

- Slušali ste čoveka koji sebe naziva četničkim vojvodom i on je jedini četnički vojvoda koji je saradnik Nasera Orića - rekao je Vučić gostujući na Hepi televiziji, uz primedbu da ne želi da uvredi Vojislava Šešelja koji za sebe kaže da je pravi četnički vojvoda, a da je Mlađa Đorđević lažni.

Predsednik je upitao šta je smisao toga što je govorio Đorđević i dodao da je smisao da ga skinu s vlasti ili da mu, kako je rekao, "skinu glavu".

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije