MALI ODGOVORIO NIKEZIĆU: Građani konačno imaju uređeno šetalište, brojne sadržaje koji su u vreme gazde Đilasa bili nezamislivi!

Novosti online

21. 08. 2021. u 16:28

MINISTAR finansija Siniša Mali odgovorio je Dušanu Nikeziću iz Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa kako bi ga, kako je napisao na svom Instagram nalogu, uputio u ekonomske tokove.

МАЛИ ОДГОВОРИО НИКЕЗИЋУ: Грађани коначно имају уређено шеталиште, бројне садржаје који су у време газде Ђиласа били незамисливи!

Foto: Tanjug

- Gospodine Nikeziću, Moram opet da vas uputim u ekonomske tokove, pošto Vam evidentno nedostaje znanja. Naime, jasna je razlika između građevinskog zemljišta na kojem odmah može da se gradi i građevinskog zemljišta gde se sada gradi “Beograd na vodi”, a gde su nekada bile stotine nelegalnih i legalnih objekata, koje je bilo neophodno raščistiti, kako bi gradnja uopšte mogla da počne. To nije bila parcela koja je bila spremna za gradnju, da bi je neko kupio i krenuo da zida. Inače, da je bilo lako prodati ili aktivirati to zemljište, ne sumnjam da bi to Dragan Đilas za vreme svog mandata i uradio.

- Takođe, u potpunosti ste u pravu da smo poklonili zemljište. Da, poklonili smo ga svim Beograđanima i građanima Srbije. Sada konačno imaju uređeno šetalište, brojne sadržaje koji su u vreme gazde Đilasa bili nezamislivi, pošto je taj deo grada jedino privlačio pacove i žabe - istakao je ministar finansija.

- Kada se već čudite čime se sve ponosimo, pored “Beograda na vodi”, tu su kovid bolnice koje smo izgradili u rekordnom roku, brojne rekonstrukcije zdravstvenih centara, škole u koje ulažemo, auto-putevi koje smo izgradili i koje gradimo, a koje i Vi, Vaš gazda i kolege iz firme u kojoj ste zaposleni (SSP) koristite, između ostalog da se provozate luksuznim vozilima, dok istovremeno glumite dušebrižnike.

- Ponosimo se i odličnim ekonomskim rezultatima koje smo postigli. S druge strane, građani se dobro sećaju vaše zaostavštine, koliko ste zadužili zemlju uzimajući preskupe kredite, koliko ste pokrali. Dok ste vladali, tada ste jedino vi zarađivali, a to je vidljivo zahvaljujući finansijskim izveštajima koji nedvosmisleno pokazuju da su firme gazde Đilasa dok je bio gradonačelnik prihodovale više od 600 miliona evra. Žednom je i kap dosta, a pohlepnom je i izvor malo. Budite uvereni da vaša pohlepa neće moći da se ostvari kao nekada. Nema povratka u tužnu prošlost - zaključio je Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (17)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)