MINISTAR VULIN: Belivuka, Miljkovića i Đilasa spaja mržnja prema Vučiću i meni

Novosti online

30. 07. 2021. u 14:24

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odgovorio je lideru SSP-a Draganu Đilasu, koji je izneo niz laži i uvreda na račun predsednika Aleksandra Vučića i njega.

МИНИСТАР ВУЛИН: Беливука, Миљковића и Ђиласа спаја мржња према Вучићу и мени

Foto: Tanjug

- Sve što kaže Belivuk to ponovi Đilas. Svaka Belivukova rečenica bude objavljena u Đilasovim medijima, a i podržana od njega. Sve što Belivuk i Miljković izgovore, Đilas potpiše. Predmet Đilasove mržnje su Vučić i Vulin, zato tako glasno i iskreno podržava Miljkovića i Belivuka, i njima su predmet mržnje Vučić i Vulin, to ih ujedinjuje.

A mrze nas iz istih razloga, Vučić i ja se uspešno borimo protiv mafije, to nam ni Belivuk, ni Đilas neće oprostiti – rekao je Vulin.

-Pre nego je čuo da Belivuk i Miljković napadaju samo Vučića i mene i Đilas je napadao mnoge druge. Od kako je dobio Belivukovo i Miljkovićevo uputstvo, ponavlja samo naša imena. Zna Đilas da je važno da bude sinhronizovan sa saveznicima. Onaj ko prebije ženu i tasta, zna da okrivljeni može da laže, ali ne zna da koliko god pokušavao od mene i predsednika Vučića da napravi kriminalca, dokazujući to izjavama ubica, neće uspeti da laž pretvori u istinu. Đilas istinu neće sakriti, kao što nije uspeo da sakrije ni pare na Mauricijusu - kaže ministar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)