VUČEVIĆ: Nema boljeg kandidata za predsednika od Vučića

Tanjug

23. 07. 2021. u 13:46

POTPREDSEDNIK SNS Miloš Vučević izjavio je danas da za njega nema boljeg kandidata za predsednika Srbije od aktuelnog predsednika Republike Aleksandra Vučića, dodajući da očekuje da on prihvati kandidaturu, jer kako kaže, ima moralnu obavezu da nastavi dalje da radi na razvoju Srbije i da ne dozvoli da se sve do sada učinjeno dovede u pitanje.

ВУЧЕВИЋ: Нема бољег кандидата за председника од Вучића

Foto: Instagram

Vučević je podsetio da se između 21. i 24. oktobra očekuje kongres SNS, ukoliko to epidemiološka situacija dozvoli, da će svakako biti promena u stranci, ali da za njega nema dileme ko bi trebalo da bude kandidat na predsedničkim izborima.

Čanak na predizbornoj mini turneji po regionu

Vučević je rekao da ga ne čudi mini turneja šefa LSV Nenada Čanka po regionu i poruke koje šalje tokom susreta sa zvaničnicima tih zemalja, jer kako kaže, on očigledno, pred izbore želi da se pozicionira kao polititičae koji misli da Srbija treba da se odrekne KIM.

Vučević je kazao da se radi o politici Čanka koju dosledno vodi od 1990-tih godina.

Svakodnevni pokušaji spolja i unutra da se destabilizuje Srbiju

Politička situacija u Srbiji je stabilna, ali nije sporno da smo suočeni sa gotovo svakodnevnim pokušajima da se ona destabilizuje, spolja i iznutra, smatra potpredsednik SNS i dodaje da postoji snažno "vezivno tkivo" između svih tih pokušaja destabilizacije.

Vučević dodaje da bi situacija mogla dodatno da se komplikuje kako se približavaju izbori, jer će rasti unutrašnje tenzije, ali i u odnosu na dalje razgovore Beograda i Prištine, pitanje KiM, pa očekuje da će biti raznih pritisaka na predsednika i državu Srbiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

SVETSKI DAN URBANISTIČKOG PLANIRANJA: Prilika da se istakne uticaj urbanizma na kvalitet života