VUČEVIĆ OCENIO: Tresli su se pred predsednikom i nisu mu odgovorili ni na jedno pitanje o tome koliko su ukrali od građana Srbije!

Novosti onlajn

25. 06. 2021. u 13:28

SVI junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše". A "junaci" ove današnje komedije koju su sami napravili upadom u Predsedništo Srbije su Vuk Jeremić, Bora Solunac Novaković i Vladimir Gajić - naveo je potpredsednik SNS Miloš Vučević na svom Instagram profilu.

ВУЧЕВИЋ ОЦЕНИО: Тресли су се пред председником и нису му одговорили ни на једно питање о томе колико су украли од грађана Србије!

Foto: Printskrin

- I sada je potpuno jasno kakve su to "junačine", i kakva je to banda lažova i kriminalaca koja se ispred kamera svojih medija busa u prsa, a kada izađu među ljude plaše se sopstvene senke. Došli oni da izvedu marketinški manevar i napadnu predsednika Vučića, da ga linčuju. Ali jedino što nisu očekivali je da će predsednik Vučić izaći pred tu grupu "junačina", sam, bez obezbeđenja. I da će ih totalno detonirati. Lopuže i kriminalci koji se samo na svojim medijima junače, prete i lažu o predsedniku i njegovoj porodici, počeli su da zapomažu i tresu se od straha kada im je taj isti predsednik izašao na crtu - čistim obrazom na sav glib kojim su oni namazani. I nisu mu odgovorili ni na jedno pitanje o tome koliko su ukrali od građana Srbije, i u kakvom užasu su zemlju ostavilo dok je njom harala njihova žuta banda. Valjda ni sami ne znaju koliko su se nakrali od naroda. A i bili su paralisani od straha kada im se pred očima pojavio predsednik Srbije, kompleks svih njihovih kompleksa, čovek zbog kojeg je danas ponosno reći ko si i odakle si. Ne samo da su lopovi i prevaranti, i najveća politička ološ, nego su još jednom pokazali kakve su kukavice. Možda ih suze spasu od današnje bruke. Srbija ide bez stajanja. Bravo za našeg predsednika Aleksandra Vučića! - napisao je Vučević na svom Instagramu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba