OTKRIĆU KO JE MAFIJAŠKI KONSILJERE U SRBIJI: Vučić najavio - Boriću se do poslednjeg daha, videćete sa kim su se viđali pre ubistava

Novosti online

22. 07. 2021. u 13:31

MAFIJAŠKI konsiljere, koji se juče i pre dva dana sastajao sa kriminalcima, ugovarao je kampanju protiv njega i pretili su Vulinu ubistvom - rekao je predsednik Vučić danas govoreći o klanu Velje Nevolje.

ОТКРИЋУ КО ЈЕ МАФИЈАШКИ КОНСИЉЕРЕ У СРБИЈИ: Вучић најавио - Борићу се до последњег даха, видећете са ким су се виђали пре убистава

Foto: Tanjug

- Tući ću se protiv ubica i ponosan sam na činjenicu da su me videli kao najvećeg neprijatelja, protivnika i čoveka kojeg ne mogu da potkupe. Boriću se do poslednjeg daha i to istinom i samo istinom. Spreman sam da odem za svaku tvrdnju na poligraf, kako bi narod video da sam pošten i ozbiljan. Videćete tek šta imamo da prikažemo i sa kim su se viđali pre ubistva Kodžara, Hadžića - kaže predsednik. Borićemo se, pobediti i Srbija će biti bezbedna za svoje građane, zaključio je predsednik.

Predsednik je i dodao da će za nekih 48 sati izaći u javnost sa dokazima kako bi građanima Srbije predočio kakva je zaista situacija.

- U narednim danima će biti zanimljivo jer ću se obratiti naciji. Potrebno mi je 48 sati, možda i manje, da pokažem ljudima svu istinu i šta se zaista dogodilo i šta se zaista događa - rekao je predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!