NEĆE DRAGICA OSTATI GLADNA: Petar Petković o neljudskim pritiscima na srpsku povratnicu u Đakovici - njenom prijatelju opet izbušili gume!

D. Z.

11. 07. 2021. u 00:14

DIREKTOR Kancelarije za KiM Petar Petković rekao je danas da se vrše strašni i neljudski pritisci na Dragicu Gašić da napusti Đakovicu odnosno da joj se zabranjuje i kupovina namirnica.

НЕЋЕ ДРАГИЦА ОСТАТИ ГЛАДНА: Петар Петковић о нељудским притисцима на српску повратницу у Ђаковици - њеном пријатељу опет избушили гуме!

Foto: D.Zečević

- Dokle ide mržnja, da je gazda marketa zabranio da joj prodaju namirnice i hleb, jer je Srpkinja. Ali neće Dragica ostati gladna. Kancelarija za KiM je angažovala dostavu hrane za nju i hrabrog Vuksana koji je čuva. On je noć proveo kod nje u stanu, a jutros je video da su mu po drugi put izbušene gume. I to pred očima policije koja dežura ispred njenog stana. Da li tako čuvaju Dragicu - zapitao je Petković na svom nalogu na Tviteru.

Inače, pritisci na srpsku povratnicu na KiM Dragicu Gašić se nastavljaju, a posle kamenovanja, lepljenja zastrašujućih plakata, lupanja na vratima i verballnih pretnji šef obližnjeg marketa naredio je radnicima da joj ne prodaju čak ni hleb.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega