"ZORAN MILANOVIĆ DOBIO KOMPLEKS!" Vulin očitao lekciju Hrvatskoj zbog Orbana

Novosti online

01. 07. 2021. u 22:09

"Ako naš put u EU počinje lečenjem hrvatskih frustracija, nastavlja se odricanjem od svojih prijatelja, a završava se napuštanjem sebe, onda je bolje da i ne idemo u EU"

ЗОРАН МИЛАНОВИЋ ДОБИО КОМПЛЕКС! Вулин очитао лекцију Хрватској због Орбана

Foto: Z. Jovanović

- Ako Milanović brani Orbanu da misli zato što je predsednik "male" zemlje, postavlja se pitanje, a kolika je to Hrvatska kada može da deli lekcije. Biće da je Milanović dobio kompleks veličine, jer govori u tuđe ime i samo se nadam da nije u pitanju Nemačka, takva igra je u prošlosti loše završavala - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izjavu hrvatskog predsednika da Srbija treba da izabere između EU i Moskve i da je Mađarska mala zemlja koja ne bi trebalo da iznosi svoje stavove, a povodom oglasa Viktora Orbana u hrvatskim medijima o mađarskoj viziji EU u kojem predlaže i primanje Srbije u EU.

- Nije me briga šta članovi EU misle jedni o drugima, ali mi je važno kada se pominje Srbija. Hrvatska bi da uslovljava Srbiju nestalima, priznanjem genocida, raznim izvinjenjima, a sada i odricanjem od prijatelja, ovaj put od Rusije. Ako naš put u EU počinje lečenjem hrvatskih frustracija, nastavlja se odricanjem od svojih prijatelja, a završava se napuštanjem sebe, onda je bolje da i ne idemo u EU. Ako naš put u EU vodi preko poniženja pred lažima o Srebrenici i ćutanjem pred istinom o Jasenovcu, onda je pravedno da Srbija krene svojim srpskim putem - rekao je ministar i predsednik PS-a Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)