ĐURIĆ: Tepić je vešta jedino u petparačkim tviter raspredanjima

Novosti online

22. 06. 2021. u 12:57

NEVENA Đurić, narodna poslanica, reagovala je na najnovije napade Marinike Tepić. NJeno reagovanje prenosimo u celosti.

ЂУРИЋ: Тепић је вешта једино у петпарачким твитер распредањима

Foto: SNS

"Marinika Tepić, preletačica rekorderka još jednom je, u svojim izmišljanjima i lažima dokazala koliko je "vešta" jedino u petparačkim tviter raspredanjima. Suština joj dođe - mlati praznu slamu. U  pokušajima da zaštiti svog poslodavca i pare koje od njega uzima, očigledno ne bira sredstva.

Potpuno je sumanuto  da bilo kakve prigovore na račun Krušika upućuje bivši režim, koji je nekada vodio zemlju i bio zadužen, između ostalih, i za tu firmu, koja je tada, u njihovo vreme, zapošljavala 1.500 ljudi i imala profit oko dve milijarde dinara. Pri čemu je veći deo radnika bio zaposlen u administraciji,  a ne u proizvodnji.

Građani treba da znaju da Krušik sada zapošljava oko 3.200 ljudi, duplo više nego 2012. godine i skoro 10 puta veći prihod - dok se ne umešaju uništitelji iz bivšeg režima.

Nisu uništili samo Krušik, već su kompletno zgazili celokupnu srpsku privredu, ali su zato njihove privatne firme profitirale proporcionalno propadanju brojnih naših kompanija.

Koliko su tada porodica ostavili na ulici?

Koliko je dece ostalo gladno?

A koliko je računa po belom svetu na kojima njen gazda poseduje milione?

Šta je sve tim novcem moglo da se uradi za našu namensku industriju, a šta je zapravo urađeno samo za žuto privatno preduzeće što je Srbija jedino i bila za vreme njihove vlasti. Bilo bi iznenađujuće i teško da izađe pred građane Srbije i odgovori na deo ovih pitanja. Mnogo je lakše hroničnim i notornim lažovima iz redova bivšeg režima spinovati priče na tuđ račun i skretati pažnju sa istine. Preko tuđih leđa su radili oduvek, sada bi ponovo? Neće im to dozvoliti Srbija - nikada više."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)