ALEKSANDAR ŠAPIĆ U VRANJU: Razvoj infrastrukture je ključ prosperiteta zemlje

Novosti online

17. 06. 2021. u 21:08

VAŽNOST razvoja infrastrukture je ključ prosperiteta čitave zemlje, a konstruktivnost i pozitivnost jesu nešto na osnovu čega se poverenje građana na izborima i dobija – rekao je Aleksandar Šapić potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke danas u Vranju, gde je sa predsednikom Izvršnog odbora Darkom Glišićem, prisustvovao sastanku Pčinjskog okruga.

АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ У ВРАЊУ: Развој инфраструктуре је кључ просперитета земље

Foto: Novosti

- Auto-put koji je ovde urađen pre par godina je istorija za ovaj kraj Srbije. Pruga koja će biti gotova u vremenima ispred nas, ona suštinski menja ovaj kraj. Svako radno mesto, svaka fabrika, svaki lokalni put, to su stvari koje ne smemo da zaboravimo i o kojima treba da govorimo ali na jedan drugačji način nego što se to godinama unazad govorilo na našoj političkoj sceni. Moramo biti konstruktivni i pozitivni i moramo da pokažemo zašto dobijamo poverenje naroda, a mislim da smo tome kao organizacija dorasli – objasnio je Šapić.

Foto: Novosti


Poručio je da moramo pokazati da je jedinstvo srpskog naroda iznad svega.
- Treba da pokažemo svima da smo jedinstveni, i verujte da tog momenta postavljamo Srbiju na pijedestal odakle niko nikad neće moći da nas pomeri, barem ne na ovim prostorima. Imamo obavezu da, kad se više ne budemo bavili ovim poslom, Srbiju ostavimo našoj deci i unucima daleko bolju nego što je bila kada smo mi preuzeli odgovornost za njeno vođenje, a znamo kroz šta je sve Srbija prošla proteklih decenija - rekao je on.

Foto: Novosti


Šapić je naglasio je da je Srpska napredna stranka postala organizacija koja trasira novi politički pravac.

Foto: Novosti


- Nakon izbora 2022. godine moramo da otvorimo novu desetogodišnju etapu u kojoj ćemo Srbiju, zadržati na putu kojim je krenula postavivši je da bude faktor stabilnosti regiona i Evrope. Srbija ima istorijsku priliku da jednom za svagda pokažemo da na ovim prostorima nema stabinosti, ni na Zapadnom Balkanu, ni u ovom delu Evrope, bez ekonomski i vojno jake Srbije, bez infrastrukturno jake Srbije. Moramo nastaviti putem kojim smo krenuli, ne smemo da odustanemo i treba da pokažemo odgovornost za ono što radimo – zaključio je Šapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN DIVLJIH VRSTA: Očuvanje bioraznolikosti za budućnost