NISAM OSTAVIO TROBOJKU NA KOŠARAMA: Oglasio se mladić koji je srpsku zastavu doneo na čuvenu karaulu - "Poneo sam jednu njihovu" (FOTO)

Tanjug

14. 06. 2021. u 08:11

MLADIĆ za kojeg je navedeno da je okačio srpsku zastavu među albanskim na Košarama, što je izazvalo burne reakcije i oprečne informacije u Prištini, napisao je da je nije tamo ostavio.

НИСАМ ОСТАВИО ТРОБОЈКУ НА КОШАРАМА: Огласио се младић који је српску заставу донео на чувену караулу - Понео сам једну њихову (ФОТО)

Foto: Depositphotos/Printscreen

- Nisam je ostavio, nisam dozvolio da rade sa njom šta žele posle, ali sam poneo jednu njihovu veliku -  naveo je on na društvenim mrežama.

Na fotografiji koja je objavljena na Instagram stranici posvećenoj junacima sa Košara, vidi se srpska trobojka koja se na ruševini karaule vijori medu mnogim albanskim zastavama koje su poderane.

- Svaka čast našem pratiocu koji je na karauli istakao njenu pravu zastavu -  piše u objavi ispod fotografije, a mediji navode da je trobojka postavljena povodom 22. godišnjice od završetka bitke na Košarama.

Policija tzv. Kosova je demantovala vest koju je, kako prenosi prištinska "Gazeta ekspres", da je zastava postavljena na osmatračnicu na Košarama i nazvala je lažnom vešću.

Portparol Daut Hodža rekao je da nadležene jedinice kontrolišu to područje.

Oglasila se i organizacija ratnih veterana terorističke Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) u Peći, koja je navodno postavljanje srpske zastave u osmatračnicu na Košarama nazvala "činom provokacije Srbije" i zatražila od vlade u Prištini i bezbednosnih struktura da preduzmu hitne mere i kazne odgovorne za taj čin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili