NAPETO U PINKOVOM STUDIJU: Čedomir Jovanović progovorio o incidentu - zvao sam Vučića, ono što se meni dešava niko ne razume

Novosti online

06. 06. 2021. u 21:19

GOSTI večerašnjeg "Hit tvita" su predsednik Skupštine Ivica Dačić, lider LDP Čedomir Jovanović i novinar Ivan Radovanović.

НАПЕТО У ПИНКОВОМ СТУДИЈУ: Чедомир Јовановић проговорио о инциденту - звао сам Вучића, оно што се мени дешава нико не разуме

Foto: Printscreen

Tema koja se sama nametnula je incident u kojem je Čedomir Jovanović učestvovao, kada je bacio kamen na fast fud restoran na Novom Beogradu nakon što je navodno isprovociran od strane navijača.

- Da sam mogao da biram sagovornike, ne verujem da bih ovako dobro izabrao - rekao je Jovanović i dodao da Radovanovića poznaje 40 godina.

Lider LDP je rekao da je pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon incidenta.

-  Rekao sam mu da "više nije odgovor da odemo ni on, ni ja. Nisam krio svoje ponašanje. Ovo što se meni dešava više niko ne može da razume - rekao je Jovanović i dodao da nema problem sa navijačima, nego sa huliganima.

Kako je dodao, Jovanović je rekao da je pozvao policijsku stanicu i rekao da to reše oni ili će on.

- Ne dopada mi što neko hoće da bije ljude koji se šetaju gradom, što nekome psuju majku, što ljude bacaju u mašinu za mlevenje mesa - rekao je Jovanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AMERIČKA LJUBAV PREMA GENOCIDU: CIA čuvala Hitlerove verne sledbenike, sad Vašington lobira za rezoluciju o Srebrenici