ĐORĐEVIĆ UVEK PRVI KAD SE NAPADA SOPSTVENA DRŽAVA: Petković - Nigde ga nije bilo kada je trebalo braniti interese Srba na Kosovu i Metohiji

Novosti online

28. 05. 2021. u 12:59

Ne čudi da se lažni patriota Mlađan Đorđević prvi javi kada treba da se naškodi vitalnim interesima Srbije, napadne sopstvena država i predsednik Aleksandar Vučić.

ЂОРЂЕВИЋ УВЕК ПРВИ КАД СЕ НАПАДА СОПСТВЕНА ДРЖАВА: Петковић - Нигде га није било када је требало бранити интересе Срба на Косову и Метохији

Foto Tanjug

Zato ga nigde nije bilo kada je trebalo braniti nacionalne interese Srba na Kosovu i Metohiji, tada je imao preča posla da sa svojim kumom Đilasom zaradi milione na preprodaji reklamnih sekundi.  

Bolje bi mu bilo da umesto što širi lažne vesti, nauči ko je predsednica Grčke, a ne da se sramoti po društvenim mrežama. 

Srbija se danas suočava sa snažnim pritiscima po pitanju Kosova i Metohije i u takvim okolnostima predsednik Vučić se bori za svoj narod i državu, da reši probleme koje su mu Đorđević i njegov kum Đilas ostavili. 

Baš tada se po pravilu, kad god je Srbiji teško, prvi jave Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić i Mlađan Đorđević da Srbiji dodatno otežaju pozicije i postave klipove u točkove. 

NJihova je politika što je Srbiji gore, to je njima i njihovim džepovima bolje. Narod ih je davno prozreo, i zato mogu samo da se brukaju po društvenim mrežama, jer se na vlast više neće vratiti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)