Policija u Istočnom Sarajevu, juče je uhapsila M.V. iz Istočne Ilidže koji je u jednom danu izazvao dva udesa, a ustanovljeno mu je prisustvo alkohola u procentu 4,07 promila po kilogramu, rečeno nam je u policiji.


Prvi udes izazvao „Golfom“u mestu Donji Kotorac, opština Istočna Ilidža, udarivši automobilom u stub ograde i reklamni pano ugostiteljskog objekta, posle čega se udaljio sa mesta događaja. Nakon toga, je u mestu Vojkovići, opština Istočna Ilidža,prešao u levu saobraćajnu traku i ostvario kontakt sa automobilom marke Reno, kojim je upravljalo S.S. iz Sarajeva.


U obe saobraćajne nezgode nastupila je materijalna šteta. VozačuM.V. izdati su prekršajni nalozi u skladu sa počinjenim prekršajima iz Zakona o osnovama bezbednosti saobraćaja na putevima BiH.


-Policijska uprava Istočno Sarajevo apeluje na vozače da ne učestuju u saobraćaju pod dejstvom alkohola, kao i na sve ostale učesnike u saobraćaju da poštuju zakonske propise, kako bi vlastitu bezbednost i bezbednost drugih podigli na veći nivo -kažu u policiji, posle ovog, zaista, drastičnog slučaja.